Sharon Kips (www.sharonkips.nl) en Gilbert Thera (www.gilbertthera.net) gaan samen op tour. Het besluit werd gemaakt terwijl ze het programma voor hun eerste gezamenlijke concert aan het voorbereiden waren. Het wordt een reeks (gospel)concerten waarmee ze langs verschillende kerken willen gaan.

Sharon is voor het grote publiek geen onbekende. Na haar winst tijdens X-Factor 2007 werd ze in een klap een nationale bekendheid. Zij weet met haar stem menig persoon te boeien. “Mensen meenemen in het verhaal” is wat Sharon het liefst doet. Tijdens de avond zal ze naast haar pop-repertoire ook teruggaan naar haar roots: gospel. Gilbert is gospelzanger en heeft met zijn band al op veel verschillende podia mogen staan. Zijn muziek laat zich het best omschrijven als een mix van Hillsong en Israel Houghton oftewel praise met een gospel/urban feel.

Tijdens het concert zullen Sharon en Gilbert los van elkaar een compleet blok verzorgen, maar het meest bijzondere aan deze avond is dat ze samen zullen afsluiten. Twee artiesten met een eigen geluid en muziekstijl die samenkomen om het beste in elkaar naar boven te brengen. Het belooft een bijzondere mix te worden tussen worship en pop, een concert dat je zeker niet wilt missen!

Wilt u Sharon & Gilbert ‘Samen’ bij u in de kerk?

Indien u een concert van Sharon & Gilbert wilt organiseren in het najaar van 2010 of het voorjaar van 2011, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar management@sharonkips.nl of gebruik te maken van dit formulier.

Video’s en foto’s

httpv://www.youtube.com/watch?v=gzoYNhUPJWI

Sharon Kips & Gilbert Thera – Open de vensters

httpv://www.youtube.com/watch?v=0-zKbFu0EcM

Sharon Kips – Love For Life

Foto’s Sharon Kips – www.sharonkips.nl/pers

Foto’s Gilbert Thera – www.gilbertthera.net/pers