Zoals je misschien al hebt gelezen heb ik samen met Gilbert een kerstalbum ‘Family and Christmas’ opgenomen. Het was super leuk om het album te maken. Lekker thuis en voor de verandering niet in een studio, maar gewoon op je sloffen in je woonkamer. Het is mede daardoor voor mij een enorm persoonlijk album geworden. We hebben bestaande nummers ingezongen en sommige nummers hebben we in een nieuw jasje gestoken. Je zal invloeden van verschillende artiesten horen, maar je zal vooral onze eigen draai terughoren.

Om jullie een voorproefje te geven wil ik een nummer via ‘Pay with a tweet’ met jullie delen 🙂 Ik heb ‘Silent night’ uitgekozen en dan horen jullie ook meteen mijn ‘rock’ en ‘country’ kant. Ben je ook benieuwd? Klik dan op de button hieronder om het nummer gratis te downloaden. En als je het album meteen wilt bestellen, dan kan dat hier! (bestel het kerstalbum “Family and Christmas”)

Ben benieuwd wat je van het nummer vindt!

Liefs,

Sharon

PS Klik hier om te weten waar ik in december allemaal zal zingen.

 

 

Als je geen twitter hebt en bovenstaande link niet werkt, dan kan je klikken op de ‘like’-knop hieronder en vervolgens op deze facebook-link.