Mijn nieuwe album komt eraan!

Misschien had je het al gezien op Facebook, maar je kan vanaf deze week mijn nieuwe album bestellen. Het wordt een te gek gospel album waarbij ik terug ga naar mijn muzikale roots: black gospel. En dat combineer met wat jullie nu van mij gewend zijn. Dus een album waar ik mijn verhaal vertel én genoeg power. Een mix van black gospel, soul en pop.

Zonder te veel prijs te geven kan ik al verklappen dat er een heerlijke gospelversie van “Bridge over troubled water” komt op het album. En zo zullen er meer bekende nummers een gospel/soul jasje krijgen en natuurlijk zullen er ook weer wat nieuwe nummers op het album komen.

Voorintekenactie?

Een album opnemen kost een hoop geld en daarom beginnen wij nu al met het voorintekenproces. Iedereen die het album nu al bestelt helpt ons om dit project te verwezenlijken en als dank daarvoor krijg je gaandeweg het proces een exclusieve blik achter de schermen en natuurlijk ontvang je het album als een van de eersten. Verder krijg je enkele tracks van het album (zodra ze klaar zijn) als MP3 toegestuurd. En tenslotte krijgt jouw naam een plek tussen het speciale bedankje aan alle supporters tijdens deze fase.

Wanneer komt het album?

Het album komt in november 2016 uit. Hiermee is het ook direct een mooi Sinterklaas of Kerstcadeau.

Ik hoop natuurlijk dat jij net zo enthousiast bent als ik en onderdeel wilt zijn van deze reis door ‘Bridge over troubled water’ nu al te bestellen.

Liefs, Sharon

KLIK HIER OM HET ALBUM TE BESTELLEN