Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat er nu al zoveel bestellingen zouden binnenkomen voor “Bridge over troubled water”. Maar ik ben dus echt enorm dankbaar voor de support. En daarom wilde ik iets terug doen. Maar ja, wat kan je dan geven? Na wat te hebben nagedacht heb ik het volgende idee.

Kies een lied

Aangezien we nu toch nog bezig zijn met de selectie van de nummers mag iedereen die in de maand juni al mijn album bestelt een lied opgeven. Dat kan je gewoon doen bij de opmerkingen wanneer je de bestelling plaatst (nadat je hebt geklikt op “bestelling afronden”). En als je al het album hebt gekocht dan krijg je vandaag een mailtje met de informatie over deze actie šŸ™‚

Alle nummers worden verzameld en geteld. En het productieteam zal een shortlist maken van 5 titels. DieĀ verschijnen in een poll op Facebook en dan mag iedereen stemmen. Het winnende lied krijgt dan een nieuw gospel jasje aangemeten. Met andere woorden, we gaan dat lied her-arrangeren. En natuurlijk zal dat nummer een plek krijgen op het album en worden opgedragen aan de persoon (of personen) die het nummer hebben aangevraagd. Leuk he? Ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van deze actie als ik!

Liefs, Sharon

KLIK HIER OM HET “BRIDGE OVER TROUBLED WATER” TE BESTELLEN