Het is alweer een lange tijd geleden dat ik iets heb gepost. Dus bij deze even mijn nieuwe kapsel showen TADAA! En natuurlijk een korte update, want ik ben alles behalve rustig geweest!

Zangles van Sharon

De zanglessen lopen enorm goed. Begon ik vorig jaar heel voorzichtig met 1 leerling, inmiddels mag ik meer dan 15 leerlingen regelmatig coachen en organiseer ik op 5 september mijn eerste voorzangavond. Het wordt een bijzondere avond waar mijn leerlingen zullen schitteren voor hun eigen publiek. Ze zullen spelen met mijn band en ik ben nu druk bezig om een goede zaal te boeken zodat het helemaal af is.

Optredens

Gelukkig gaan de optredens ook gewoon door. Het was in juni lekker druk, in juli even wat rustiger, maar vanaf deze maand mag ik weer aan de bak. Ik zal samen met de band van de kerk spelen op het Graceland festival en op VolleyFest. En dan komen er nog genoeg solo optredens in september, oktober, november én december. Ik zal in 2016 meedoen aan een hele gave theatertour en daarnaast nog waarschijnlijk een paar andere hele leuke tours. Naast de gewone optredens én de zanglessen.

Verder…

Voorlopig komt er geen nieuw album, maar op de achtergrond wordt er wel weer geschreven door Gilbert dus het zou zo maar kunnen dat er weer een nieuw album komt in 2016, maar dat durf ik nog niet te beloven. En ondertussen groeit ons kleine meisje lekker door en geniet ik iedere dag weer van het mama-zijn. Wellicht dat ik daarom zo weinig hier schrijf 🙂 Maar mijn facebook pagina en instagram account update ik regelmatig, dus als je op de hoogte wilt blijven moet je vooral dat even checken.

Voor nu, bedankt voor je support en hopelijk tot ziens op een van de optredens!

Liefs, Sharon