Afgelopen weekend was de intocht van Sinterklaas. En alhoewel Kerst nog heel ver weg lijkt ben ik nu lekker bezig met de voorbereidingen van de vele Kerst- en Decemberconcerten. Dit jaar iets minder dan normaal, maar ik zal me zeker niet vervelen aangezien we met de kerk wel weer meer dingen gaan doen 🙂

Maar ik heb eindelijk mijn agenda bijgewerkt en hieronder een lijstje met alle evenementen die nog staan voor 2014:

21/11 – EVA Vriendinnenweekend, Zandvoort
25/11 – Release concert FREEDOM, Haarlem
29/11 – Decemberconcert i.s.m. fanfare orkest Viribus Unitis, Mijdrecht
13/12 – Kerstspektakel i.s.m. Gert van der Vijver (Zandtovenaar), Fire Choir en Nick en Simon, AZ Stadion Alkmaar
18/12 – Kerstconcert i.s.m. Martin Zonnenberg, Apeldoorn
19/12 – Kerstconcert i.s.m. Chosen Gospel Choir, Gouda
20/12 – Kerstconcert i.s.m. Sprintersingers, Zoetermeer
24/12 – Kerstnacht in Haarlem, Philharmonie Haarlem

Ik hoop je op een van de evenementen te zien!