De open audities zijn begonnen! Ik mag vandaag voor het eerst jureren voor een nieuwe show, een gospel talentenjacht. En ik mag samenwerken met hele leuke en lieve mensen, Sam DeWit (Replay) en DesRay (2 Brothers on the 4th Floor). Samen zijn we de jury van dit programma. En verder rent Odette Simons backstage rond als onze backstage reporter en de presentatie is in handen van Jeroen Post en Nana Piguillet. En had ik al gezegd dat de winnaar gewoon een productie krijgt t.w.v. 10.000 euro, een reis naar de VS voor een workshop én ook nog eens 2.500 euro handgeld!

Alle kandidaten (een paar honderd) zijn nu binnen en ik vraag me af wie er nu meer zenuwachtig is, zij of ik 🙂 Ik ga in ieder geval mijn best doen om zo goed mogelijk te jureren en met toppers als Sam en DesRay in de jury weet ik zeker dat dat goed gaat komen. Ik heb er zin in!

Liefs, Sharon

One thought on “Rejoice & Worship Singer Songwriter

  1. Thaïsia Stolk

    Wauw wat gaaf! Ik wacht al een tijd op een gospel talentenjacht. Ik wist niet dat de audities al begonnen waren. Is het nog mogelijk om auditie te doen? Zelf heb ik overwogen om mee te doen aan the voice, maar ik dacht altijd: hoe leuk zou het zijn als er zo’n talentenjacht voor christenen zou zijn. Ik hoop dat ik nog mee mag doen. Super mooi initiatief!

Comments are closed.