*** UPDATE maandag 13 oktober ***

De proefles gaat DOOR! 🙂 Vanavond ben je welkom vanaf 19.15 uur. We starten om 19.30 uur. Laat even weten per mail als je komt (en dat nog niet hebt gedaan). Mail kan naar management@sharonkips.nl. Je krijgt dan het adres per mail. Sharon zal aan de hand van “Bridge over troubled water” de les geven. Als je aangeeft dat je komt dan krijg je Sharons versie van deze klassieker.

Wellicht tot vanavond!

*** Origineel bericht ***

Gisteren ontstond het idee om een proefles te introduceren in de vorm van een groepsles. Dus je betaalt eenmalig 5 euro voor 1 groep zangles (of wat het juiste woord ook moge zijn). In die les behandelen we de basis en je krijgt een idee wat je kan leren tijdens een zangles. Het is een soort mini-workshop. Simpel en leuk. We pakken de basis (ademhaling, beetje theorie) en we gaan aan de slag met een lied dat je van te voren krijgt.

Oja, het leukste van dit alles is de prijs van deze proefles: 5 euro per persoon, voor een les van 2 uur! Waarom zo goedkoop? Om de drempel laag te houden, zodat je even kan proeven of zangles iets is voor jou. Het is – om kostendekkend te houden – een groepsles. De les bestaat uit 2 onderdelen en een korte pauze (voor een koekje en een drankje).

Ik ben nu aan het inventariseren of daar interesse voor is. Mocht dat zo zijn dan hoor ik dat graag! Bij genoeg aanmeldingen zal de proefles zijn op maandag 13 oktober van 19.30 uur tot 21.30 uur in Haarlem. Dus heb je interesse? Laat het dan even weten door hieronder een comment achter te laten. Bij genoeg aanmeldingen (minimaal 15 personen, gaan we dit organiseren).

En als je toch al weet dat je zangles wilt, dan kan je ook meteen even kijken op www.zanglesvansharon.nl.

Liefs,

Sharon

 

10 thoughts on “Proefles voor iedereen!

 1. pieternel prins - jongman

  Ik heb zeker interesse in zo n proefles. Wat een leuk idee. Ik zit al een tijdje na te denken over zangles, maar ik twijfel nog. Dit is een leuke kennismaking.
  De vraag is even, waar is het?

 2. Miriam Petoti

  Shalom Sharon,

  Mijn vriendin en ik zouden graag mee willen doen met deze mooie aanbod. Prijs de Heer.

  Gr. Miriam en Peggy

 3. Audrey

  Zeker leuk! ik meld me ook aan! Hopen dat er genoeg aanmeldingen zijn 🙂

Comments are closed.