Onvoorwaardelijk is CD van de week bij Groot Nieuws Radio (GNR)! Super dankbaar voor de support die we krijgen van de mensen van GNR en de vele lokale radiomakers. Er zijn nu allemaal leuke nieuwe plannen en ontwikkelingen. Ik kan nog niet te veel vertellen, maar er bestaat een reële kans dat we ons presentatieconcert in de Kleine Zaal van de Philharmonie nog eens over gaan doen in een theater ergens in het midden van het land. Mocht hier meer zekerheid over komen, dan zal ik dat zeker van de daken schreeuwen.

Eerlijk gezegd kan ik mijn dankbaarheid nog niet zo goed verwoorden. Want het is en blijft spannend of mensen je album willen kopen, leuk vinden en promoten. Maar wanneer dat gebeurt dan kan je niet anders dan dankbaar zijn.

Voor nu ga ik genieten van de feedback, van de vele in-store optredens die eraan komen en de losse concerten die ik n.a.v. dit nieuwe album mag doen met de band.

Mocht je nu nieuwsgierig zijn geworden en mijn album willen bestellen, dan kan dat via GospelUitDeLageLanden.nl.

Liefs, Sharon