Over precies een maand komt mijn nieuwe album uit. Op dit moment wordt er nog keihard gewerkt aan het album, sterker nog… ik mag vandaag nog stukken inzingen om ervoor te zorgen dat alle vocals deze week in de mix kunnen worden gelegd. Wanneer ik de nummers beluister dan kan ik niet anders dan glimlachen. Glimlachen omdat ik enorm dankbaar ben dat een groep te gekke muzikanten wilden meewerken aan dit project, dat ik mocht samenwerken met een super relaxte engineer in zijn mooie studio en een goede technicus die de mix en mastering verzorgt, glimlachen omdat ik enorm blij ben met de foto’s van de shoot en de cover van het album. Dankbaar dat ik enorm getalenteerde songwriters hun teksten en melodieën wilden delen met mij.

Het is misschien dan zo dat mijn naam op de CD staat en mijn hoofd op de cover staat, maar een project kan alleen tot stand komen als er heel veel mensen samenwerken om een zanger of zangeres te helpen. En ik ben dankbaar dat dat nu ook weer is gebeurd.

Ik kan niet wachten tot het moment dat jullie dit album kunnen horen… nog een maandje geduld!

En iedereen die het album heeft besteld… dank jullie wel! Mede door jullie kan ik doen wat ik het liefst doe: zingen! Omdat jullie in mij geloven en in mij willen investeren mag ik mijn passie delen met iedereen die het maar wilt en ik ben jullie daar enorm dankbaar voor!

Liefs,

Sharon

Bestel ‘Onvoorwaardelijk’ vandaag (14 april 2014) nog voor de voorinteken-prijs. Na vandaag stopt de voorinteken-actie.  Bestel de CD via de Mount of Olives webshop: www.mountofolives.eu/product/sharon-kips-onvoorwaardelijk/