Terwijl we nu druk bezig zijn met het nieuwe album zijn we ook bezig met de voorbereidingen van mijn allereerste videoclip! Het wordt een clip voor “Nooit meer jij” van mijn album “Groei Maar”. Het wordt een te gek project! Er wordt een choreo (moderne dans) gemaakt waarop twee dansers het lied zullen uitbeelden / dansen. En vervolgens zal dit worden gefilmd en die beelden zullen frame voor frame worden getekend en dat wordt dan de uiteindelijke clip.

Dit project kost enorm veel tijd en ook wel de nodige centjes. Gelukkig zijn er al een paar sponsoren en werken we samen met een hele leuke film-meneer (Bart Dokter). Hij heeft ook de film gemaakt waar de eerste (korte) versie van “Nooit meer jij” werd gezongen door Linda Wagenmakers. En het was een stille wens van hem om een clip te maken van dit lied en ik ben de gelukkige met wie hij dit wilde doen. Super vet!

Dus, wil je ons helpen om deze droom van Bart waar te maken, dan is jouw support meer dan welkom. Klik op onderstaande link om meer over het project te lezen en het filmpje te zien. Deel het, spread the news en laten we het samen doen!

Thanks!

Sharon

Link Cinecrowd: http://www.cinecrowd.nl/nooit-meer-jij-sharon-kips