Op 14 mei komt mijn nieuwe Gospelalbum ‘Onvoorwaardelijk’ uit. Het album zal gevuld zijn met nummers die spreken over liefde, onvoorwaardelijke liefde. De liefde die God geeft, maar ook de liefde die er is binnen een huwelijk, tussen een ouder en een kind en de liefde die je ziet onder mensen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de arrangementen en volgende maand staat in het teken van opnames. Zo gaaf dat er nu ook al heel veel CD’s zijn besteld en er komen nog steeds bestellingen binnen. Op de webshop  www.mountofolives.eu loopt een super leuke inteken-actie die ik je van harte kan aanbevelen. Dus mocht je het album nog niet hebben besteld, dan kan je dat het beste hier (tot 14 april of de voorraad strekt) doen.

We willen touren!

Maar daar wil ik nu niet over schrijven. Waar ik wel over wil schrijven is dat we willen gaan touren! En omdat we het nieuwe album willen promoten kan je mij inclusief band voor een bijzonder tarief boeken. Neem hiervoor contact op met Gilbert (management@sharonkips.nl) en hij kan je hier alles over vertellen. Er zijn al een paar opties, maar we willen natuurlijk naar een volle agenda werken. Dus als jouw jongerengroep, kerk of organisatie iets wilt organiseren, dan hoor ik dat graag! En alle boekingskantoren onder ons, mochten jullie ons kunnen en willen helpen dan kan je ook contact opnemen met Gilbert.

In-store optredens

En natuurlijk willen we de trouwe Christelijk boekhandels niet vergeten! Neem contact op met Ecovata en zij kunnen jullie alles vertellen. Ik kom graag langs en zorg ervoor dat wij alles zelf meenemen. Jullie hoeven alleen maar te zorgen voor een winkel, wij nemen de boxen mee en zorgen voor een mooi optreden bij jullie in de zaak.

Tot ziens

Dus hopelijk tot ziens. Tijdens een in-store optreden of een avondvullend concert bij jou in de buurt! Voel je vrij om dit bericht te delen of door te sturen naar mensen die je kent die er misschien iets mee kunnen. Want we hebben jouw hulp echt nodig. We kunnen alleen best wel een eind komen, maar met jouw hulp komen we vast en zeker verder! Dus dank je wel voor je support.

Liefs, Sharon