Mijn nieuwe album komt eraan! Vanaf 14 mei (Isa’s eerste verjaardag) zal ‘Onvoorwaardelijk’ overal te koop zijn, maar jij kan hem een dag eerder, gesigneerd en al  in huis hebben. Verder zullen we de actie die we bij ‘Amazing Grace’ deden herhalen: dus de eerste 250 mensen die een CD hebben besteld tijdens deze voorintekening worden bij naam genoemd bij de bedankjes. Zie het als een manier van crowdfunding en een attentie van ons om jou te bedanken dat je in dit album geloofde voordat er ook maar iets klaar was.

In februari worden de laatste nummers uitgekozen en in maart duiken we de studio in. Maar ik kan nu al zeggen dat er een paar hele mooie nummers zijn geselecteerd. Denk hierbij aan: ‘Gebed om zegen’, ‘Onvoorwaardelijk’, ‘Uw liefde laat nooit los’, ‘Nu dat jij er bent’, ‘Forever starts today’ (ons trouwlied dat ik samen zal zingen met Gilbert), ‘Kom tot de Vader’ en  ’Wie ben ik’ (vertaling: ‘Who am I’ – Casting Crowns). Stuk voor stuk juweeltjes die gaan over onvoorwaardelijke liefde. Hetzij de onvoorwaardelijke liefde van God, onvoorwaardelijke liefde van ouders naar hun kids of onvoorwaardelijke liefde binnen een huwelijk of relatie.

Het album wordt mijn eerste Nederlandstalige Gospelalbum. Qua muziekstijl zal het erg lijken op ‘Groei Maar’. Dus het wordt een akoestisch album met heerlijke luisterliedjes; puur en persoonlijk. Het album kost 15 euro, maar tijdens de voorintekening kost het album 10 euro (excl. 2 euro administratie- en verzendkosten).

Je kan het album hier bestellen: www.mountofolives.eu/product/sharon-kips-onvoorwaardelijk/.

Bedankt voor jullie support!

Liefs,

Sharon

 

One thought on “Nieuwe album – Onvoorwaardelijk

  1. Devon

    Heey Sharon ten eerste wil ik je alvast feliciteren met je nieuwe album maar ik vraag mij eigenlijk af of er ook nog eens een beetje en pop album van jou nog eens uit komt zoals love for live (Remix) ik zie dat je nieuwe album meer met de kerk te maken heeft en dit spreekt mij zelf niet zo aan dus hoop stiekem dat je ook weer eens wat met pop gaat doen..

    Vriendelijke Groet
    Devon

Comments are closed.