Inge van der Veen

Dit leuke mensje heet Inge. Ze is een lieve vriendin van mij, een hele goede zangeres en ik mag samen haar de zangworkshop gaan doen. Ik vind het te gek dat Inge dit samen met mij wilt doen. Ze is nu derdejaars student popmuziek zang aan het conservatorium in Haarlem en alhoewel je misschien nog nooit van haar hebt gehoord is de kans groot dat je haar wel eens hebt gehoord. Ze zingt als backing vocalist mee op nummers van Gerard Joling, Nick & Simon en haar stem is zelfs te horen op een mixtape van David Guetta. Ze is enorm getalenteerd en in mijn ogen is ze een vocale kameleon en daarmee bedoel ik dat ze meerdere technieken beheerst waardoor ze haar stem kan kleuren en vormen zodat het geheel beter gaat klinken.

Ik ben ervan overtuigd dat zij de ideale match is voor mij om deze zangworkshop te doen. Het wordt ontspannen, relaxed en ik weet gewoon dat iedereen super veel kan leren van Inge. En ik zal ook mijn best doen natuurlijk. Dus mocht je nog twijfelen, dan zou ik zeggen: Twijfel niet, maar kijk even op deze pagina (zangworkshop) voor alle info en schrijf je alsnog in! Echt doen he?

Liefs,

Sharon