Is zingen je passie? Dan zijn we op zoek naar jou! In het voorjaar van 2014 willen we starten met zang workshops in Haarlem. Samen met Inge van der Veen zal ik een serie avonden organiseren waar we ons best gaan doen om jou verder te helpen, te inspireren en natuurlijk ook gewoon samen met jou te genieten van muziek.

Het is niet zozeer een avondje zangles (daarvoor kan je overigens prima bij Inge terecht), maar we gaan ons richten op  basis technieken om vervolgens de focus te leggen op interpretatie. Dus vooral hoe je een lied brengt. We leggen hierbij de link tussen de woorden en jouw beleving en inleving in de tekst. Naast een stukje een-op-een aandacht zullen we ook werken aan “samenzang” (als een koor) en werken aan dynamiek en harmonie. Dit is handig als je in een koor of bandje zingt, maar ook zeker belangrijk voor iedere solist.

Kortom, het worden afwisselende avonden. We hopen medio februari de inschrijving voor de eerste ronde te sluiten (afhankelijk van het aantal geïnteresseerden) om vervolgens in maart te starten met de eerste groep(en).  Een workshop duurt ca. 90 minuten, een groep bestaat uit maximaal 20 personen en de kosten bedragen 10 euro per persoon per keer.

Interesse?

Heb je interesse en wil je op de hoogte blijven? Klik dan op de link (http://eepurl.com/L7PA1) en vul het formulier in. We zullen je dan mailen zodra we weten wanneer we precies gaan starten.