Afgelopen zondag werd ik 30 jaar. Zonder dat ik het wist was Gilbert met een verrassing bezig.  Mijn schoonouders, schoonzusjes en zwager zaten allemaal in het complot samen met nog een hele lading aan vrienden en familie. De verrassing begon in de kerk. Na een lied nam Gilbert opeens het woord en vroeg mij rustig plaats te nemen op de eerste rij, want er waren wat vrienden die wat wilden zeggen. Een hele rij felicitaties via een video volgden, vrienden en familie van over de hele wereld. Ik moest er van huilen, zo blij was ik gewoon.

Ik dacht toen dat we de grote verrassing hadden gehad. Gilbert doet er meestal 1, dus na de dienst gingen we lekker wandelen aan het strand. Na de wandeling zouden we mijn schoonouders ophalen om uit eten te gaan. En toen ik daar aankwam zat de woonkamer VOL met familie en vrienden. Mijn dag kon al niet stuk, maar nu had ik genoeg vreugde voor een heel jaar! Wat voelde ik me jarig en geliefd. En dan heb ik het nog niet eens over de honderden berichten, smsjes, telefoontjes, kaarten en e-mails.

Op zo’n dag merk je echt hoe gezegend je bent met zoveel lieve mensen om je heen.

Dus nogmaals, vanuit de grond van mijn hart: DANK JULLIE WEL!

X

Sharon

One thought on “Jarig!

Comments are closed.