Het is even stil geweest met de updates en de website. Ik kreeg al mailtjes met de vraag of ik nog wel aan het optreden was. Als je me op facebook of twitter volgt dan zie je me nog wel zingen en doen, maar ik moet gewoon eerlijk bekennen dat ik thuis nu niet meer echt de website bij hou. Ik ben vrijwel de hele tijd bezig met ons kleine meisje en dat is puur omdat ik dat helemaal geweldig vind *smile* Inmiddels is Isa alweer bijna 6 maanden oud. Gisteren klom ze voor het eerst op d’r beentjes door haarzelf vast te houden aan de spijlen van de box. Een trots moment was dat.

December concerten

Maar om op de update terug te komen…. december wordt weer lekker druk, net als ieder jaar mag ik weer op verschillende podia staan door het land. Dan een solo optreden en dan weer met koor en/of orkest. Iets wat nieuw is en heel erg spannend, is het concert op 24 december dat re:connect (onze kerk) organiseert. Ik mag dan samen zingen met Linda Wagenmakers, Nigel Brown, het Symphonia strijkersensemble, een te gekke band en super enthousiaste vocals.

1.000 kids droom tour

In februari starten Gilbert en ik weer met de 1.000 kids droom tour. We wilden in 2012 1.000 kids aan een nieuwe sponsor helpen, dat is helaas niet gelukt. We kwamen tot een kleine 300 nieuwe sponsoren. Dus we gaan vrolijk verder. Want alhoewel de droom niet direct uitkwam, willen we er nog steeds voor gaan. De eerste optredens staan al in de planning, dus dat gaat super leuk worden.

Nieuw album

Een ander nieuwtje is dat ik in februari dan toch echt weer de studio in duik om te werken aan mijn eerste Nederlandstalige Gospelalbum. We hebben al een paar te gekke nummers (bekende en nieuwe) en ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik.

Nu zijn jullie in grote lijnen weer bijgepraat *smile*  Tot de volgende update!

Liefs,

Sharon