Vorige week zaterdag (22 juni) mocht ik weer aan de slag. Zingen met een te gek kinderkoor (De Regenboog) en tienerkoor (Teens 4 God) in een wel hele mooie kerk in Hardinxveld-Giessendam. Het was super spannend om weer aan de slag te gaan. Isa was mee en gelukkig was mijn schoonzus ook mee om op Isa te passen. De twee koren hebben geknald. Ze stonden te stralen als sterren, ik heb genoten van ze en ik vond het een enorme eer dat ik mijn steentje mocht bijdragen.

De komende maanden staan er wat optredens op de agenda. En we merken dat de agenda langzaam maar zeker voller wordt, dus dat is alleen maar leuk. Ook de plannen voor een vervolg op Amazing Grace worden goed ontvangen. Het album Groei Maar begint ook haar weg naar de mensen te vinden, dus allemaal leuk nieuws. En als laatste: de workshops… daar gaan we ook nog steeds mee aan de slag. Hopelijk kunnen we daar in september mee beginnen.

Kortom, we zingen weer en ik heb er zin in!