Eigenlijk niet erg veel 🙂 Op dit moment zit ik meer thuis en heb ik alle tijd om na te denken en dat is super leuk om te doen… want dan kunnen er weer allemaal ideeën ontstaan. Ideeën die je dan na de bevallig kan gaan uitvoeren. Zo heb ik bijvoorbeeld enorm veel zin om mijn laatste album “Groei maar” te promoten, maar aan de andere kant denk ik ook na over een opvolger van “Amazing Grace”. Dus terwijl we het ene album promoten zullen we achter de schermen werken aan een nieuw Gospel album met minder covers en meer nieuw materiaal. En qua stijl meer in de trend van “Is there any chance”, dus lekkere power ballads en misschien wat duetten.

Meer dan dat kan ik er nog niet over zeggen, want eerlijk gezegd zitten we nog puur in de brainstormfase, maar het gaat wel super leuk worden! Maar voor nu zal ik eerst nog 7 weken rustig wachten, dan bijkomen van de bevalling om vervolgens lekker Groei Maar te promoten.

Liefs, Sharon

3 thoughts on “Wat doe je als je zwanger bent?

 1. Thea

  Lieve Sharon, geniet van je laatste weken. De weken dat je je kindje nog helemaal voor jou alleen hebt. Van het gerommel en geschop in je buik. Hele fijne laatste weken gewenst, alvast een voorspoedige bevalling en een gezond kindje, met alles erop en eraan. Ook voor Gilbert heel spannend… Heel veel geluk, liefde en Zegen gewenst.
  Groetjes, Thea

 2. Naomi

  Wat leuk, Sharon!!
  De baby heeft je duidelijk geinspireerd voor de muziek 🙂
  Veel plezier en succes de komende tijd!
  Ik blijf je volgen.

Comments are closed.