Wat heb ik gisteren genoten. Nooit eerder was ik zo zenuwachtig voor een optreden. Niet alleen mocht ik iets presenteren wat echt dicht bij mezelf staat, ik mocht het ook nog eens doen voor mensen van wie ik enorm veel hou, mensen die ik zie als familie en vrienden. Maar wat was het een feest gisteren! Aan alle toppers die me hebben bijgestaan: dank jullie wel! Ik vind het heel bijzonder dat jullie je talent, je tijd en energie willen investeren in mij. En het slotnummer van de avond “That’s what friends are for” verwoordde dat dan ook perfect.

Ik weet niet wat er nu allemaal gaat komen, we gaan hard ons best doen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen horen over dit album. En nu op naar de volgende droom: een akoestische tour langs intieme zalen met deze nummers 🙂 Als dat nou eens zou lukken…. iemand zei ooit dat God dromen geeft die net iets groter zijn dan jij, zodat je erin kan groeien en dat wil ik dan ook doen.

Nu dan lekker langzaam wakker worden met een enorme glimlach op mijn gezicht en nog even nagenieten van gisteren.

Liefs,

Sharon

2 thoughts on “Presentatie optreden ‘Groei maar’

  1. nadine

    Al je dromen zullen uitkomen zolang je ervoor vecht.Sommige hebben hun droom al,maar staan er niet bij stil,zien het niet of willen steeds meer.De nieuwe cd is prachtig.herkenbaar voor iedereen.We hebben allemaal zowiezo een liedje die op dit moment in het leven past.Groei jij maar lekker,je buik.je kindje geestelijk,je muziek.zodat je aan ieder iets moois kunt bieden.I love you xxx

  2. Pingback: Sharon Kips over haar CD presentatie! » Glory of Gospel

Comments are closed.