Ouders van Nu heeft een super actie om geld op te halen voor 3FM Serious Request. Voor iedere like maken ze 25 cent over (met een maximum van 1.500 euro). Het zou natuurlijk super zijn als het natuurlijk lukt om het maximum op te halen. Verschillende mensen zijn gevraagd om een liedje te zingen voor hun kind en ik mocht dat dus ook doen. Het moest een simpel filmpje worden, opgenomen met de webcam of telefoon. Dus geen productie, geen mooie microfoons, maar gewoon simpel en eenvoudig. Erg leuk natuurlijk! Gilbert op gitaar (en dat is uniek, want hij is allemaal geen gitarist) en Caressa (schoonzus) met de iPhone filmen terwijl Lotte (een vriendin van Caressa) met een andere iPhone voor wat extra licht zorgt. Kortom, het was leuk om te doen en eigenlijk had iemand een foto van ons moeten maken toen we het filmpje maakten. Wil jij mijn filmpje (en ook meteen de andere films) zien? Kijk dan even hier: http://ow.ly/g6R5J.