Groei Maar

Vandaag zijn de CD’s binnengekomen van Groei maar. En wat zijn ze mooi!! En wat klinkt het gaaf. Bij het luisteren van de CD rolden de tranen over mijn wangen. Alles is zoals ik gehoopt en gedroomd had. De liedjes, de muziek, het artwork. Dankzij de talenten en inzet van een stel bijzondere mensen mag ik dit eindproduct in mijn handen houden.

Dit is het eerste album wat zo ontzettend dichtbij mijzelf komt. Niet alleen maakt zingen in je eigen taal het nog reëler, het was soms echt een uitdaging te zingen over momenten uit mijn eigen leven want dat maakt het meteen zo persoonlijk….en even met de billen bloot

Ik dank allen die hun hart en talenten hebben gestopt in dit project. Zij hebben gegeven boven verwachting.
Zoals de laatste regel van het laatste lied ‘Hier niet ver vandaan’ zegt, dank ik allen die hebben gegeven en geloofd in mij.

‘Onbevangen geven aan degenen die dichtbij je staan…dan word een wonder waar, hier niet ver vandaan.’

Liefs,

Sharon

One thought on “Een klein maar groot wonder

Comments are closed.