***** Update 5 november 2012 *****
En er staat weer een preview met 3 nieuwe nummers online πŸ™‚

Klik hier om ze te beluisteren: http://soundcloud.com/sharonkips/preview-groei-maar

***** Update 2 november 2012 *****

Een kleine preview van het lied “Hier niet ver vandaan” staat sinds vandaag online.

[wpaudio url=”/preview/Hier%20niet%20ver%20vandaan%20%5Bpreview%5D.mp3″ text=”Hier niet ver vandaan (preview)” dl=”0″]

Klik hier om “Groei maar” te bestellen.

Liefs, Sharon

 

 

***** Oorpronkelijk bericht *****

Vorige week en deze week was ik met een te gekke groep musici en vocalisten in de studio om te werken aan mijn eerste Nerlandstalige plaat “Groei maar”. Op dit moment worden de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet en eind deze maand is het schijfje klaar. Er komen 10 nummers op Β het schijfje te staan. 2 covers, waaronder Margherita, 1 bewerking en 7 nieuwe nummers.

Binnenkort hoop ik al wat te kunnen laten horen, maar op dit moment kan dat jammer genoeg nog niet. Ik vind het overigens super geweldig dat er nu al CD’s zijn besteld. Ik zie het als een stuk support en waardering en ik ben jullie daar erg dankbaar voor!

Als jij het album nu – tijdens de voorintekenperiode – bestelt, dan zorg ik er persoonlijk voor dat het album naar je wordt verzonden zodra wij hem binnenkrijgen. Ik zal hem dan ook eerst signeren.

Klik hier om jouw exemplaar te bestellen.

Liefs, Sharon

One thought on “Voorintekening “Groei maar” is begonnen (update: 5 november 2012)

Comments are closed.