Lijkt het u ook zo mooi om Sharon Kips live te zien optreden tijdens de huwelijksplechtigheid op uw speciale dag? Of lijkt het u leuk om een optreden van Sharon tijdens dit speciale moment cadeau te doen aan iemand die u dierbaar is? Dan hebben we goed nieuws voor u. We hanteren een speciaal tarief voor dit soort optredens mits ze doordeweeks tussen 9.00 en 17.00 uur plaatsvinden. Sharon zingt dan nummers van haar nieuwe album “Amazing Grace” of een van haar eerdere albums. Standaard komt ze met tracks (muziek op CD), maar eventueel kan ze samen met pianist, gitarist of zelfs harpist komen om het extra bijzonder te maken.

En mocht u nu een feest hebben (bijzondere verjaardag of bijzondere trouwdag) en dit in de avond of weekend vieren, dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. We denken dan graag met u mee voor een passende invulling.

Meer informatie…
Indien u meer informatie (prijzen en beschikbaarheid) wilt, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons door gebruik te maken van het contactformulier.