Het afgelopen weekend (24/25 juni) was geweldig! Twee totaal verschillende concerten met hetzelfde hart. Zoveel meer mensen gekomen dan ik had kunnen verwachten. Een te gek koor, Jan Willem die weer zijn ding deed achter de toetsen, CLC Band die opent, OnVibe die rockte, Vlaskamp die ons naar Friesland haalde en CLC Den Helder die hun deuren opende in Den Helder. Boerema Geluidstechniek die weer een geweldige job deed in Den Helder. En daarnaast zijn er een paar honderd albums op de post gegaan of tijdens een van de concerten verkocht. Ik ben gewoon zo dankbaar dat ik dit allemaal mag meemaken.

Het album is nu uit en veel beter ontvangen dan ik had verwacht. En hoe gaan we nu verder? Gilbert en ik hebben een plan om onze dankbaarheid om te zetten in actie.  Zoals jullie waarschijnlijk al weten gaat 1 euro per verkocht album naar Compassion. We willen met dit geld een muziek ontwikkelingsproject in El Salvador steunen. Maar we willen nu nog een stap verder gaan, gewoon omdat het kan. Het komt erop neer dat we in de maanden september, oktober en november GRATIS zijn te boeken om te zingen in kerkdiensten (op de zondagen) met de voorwaarde dat we iets mogen vertellen over Compassion. Je kan er meer over lezen op Gilberts website (http://bit.ly/Kq18qZ). Daarnaast zijn we ook in deze periode voor Gospelconcerten te boeken met OnVibe tegen een bizar gereduceerd tarief, maar dan ook weer onder de voorwaarde dat we iets mogen vertellen over Compassion, gewoon omdat het kan. En als je nu denkt dat dit zo’n actie is waarbij de ambassadeurs (wij dus) dik betaald krijgen door het goede doel, dan kan ik je verzekeren dat we geen cent willen en krijgen van Compassion. We willen dit gewoon doen uit dankbaarheid en om iets terug te geven, gewoon omdat het kan 🙂

Dus ben je benieuwd en wil je weten hoe jouw (jeugd)kerk / organisatie ons kan boeken voor een kerkdienst (duo)  of concert (met band), dan moet je even gaan naar Gilberts website. En wie weet tot ziens!

Liefs,

Sharon

httpv://youtu.be/uVJVsqC9NPo

One thought on “Dank jullie wel!

Comments are closed.