Lieve mensen,

Het raakt mij wanneer ik zie hoeveel mensen positief reageren op ‘Amazing Grace’. En naast alle lieve reacties zijn er al best veel CD’s besteld en dat terwijl de CD pas eind juni uitkomt. Ik heb er eerlijk gezegd geen woorden voor. Ik had dit niet verwacht. Op dit moment zijn we aan het kijken of we niet een klein tourtje kunnen plakken aan de lancering van ‘Amazing Grace’, dat zou me echt super lijken! Maar goed, dat staat nog helemaal niet vast. Op dit moment richt ik mij puur op het album zelf, terwijl de platenmaatschappij en Gilbert de voorintekening blijven promoten, want hoe meer mensen zich nu inschrijven, des te meer zij kunnen doen rondom de lancering.

Aan iedereen die de CD nu al heeft besteld: Super bedankt! Voor velen van jullie is het misschien een klein gebaar, maar voor mij betekent het dat ik mag doen waar mijn passie ligt: zingen! En dat zal ik dan ook doen met geheel mijn hart.

Ik zal jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen en hopelijk kan ik over twee weken al wat laten horen. Dat lijkt me wel leuk 🙂

Liefs,

Sharon

 

PS Mocht je de CD nog niet hebben besteld en wil je dat nog wel doen? Klik dan hier.