** UPDATE 18 juni **

Over een paar dagen is het zover! Dan komt het eerste gospelalbum van Sharon uit. Dit wordt gevierd op zaterdag 23 juni in Bergum (Burgum) met een presentatieconcert waar Gospelkoor The Rising Hope ook aan zal meewerken. En op 24 juni in Den Helder waar Sharon met haar volledige band een groot swingend gospelfeest zal geven. De CLC band zal op de 24ste het voorprogramma verzorgen.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur (15 euro) of in de voorverkoop voor 10 euro (excl. voorverkoopkosten).

**** Bestel de kaarten via True Tickets (KLIK HIER) ****

 

httpv://youtu.be/uVJVsqC9NPo

Wist je dat…

Het concert in Burgum is een initiatief van Vlaskamp (www.vlaskamp.nl). Zij zijn tevens de hoofdsponsor van dit concert en mede-organisator. Na een leuke kennismaking in december 2011 waar zij als invallers het geluid regelden voor een concert van Sharon, kwam begin 2012 het idee bij hun om het nog eens te werken met Sharon. Aangezien Sharon met vaste technici werkt, kregen ze het idee om zelf een concert te organiseren. Wij vonden dit zo bijzonder dat we besloten om het eerste presentatieconcert van Sharons nieuwe album te doen met hun in hun Fryslân, als dank dat zij in Sharon geloven en een concert willen organiseren voor Sharon. Samen met The Rising Hope zal het zaterdag feest zijn in Burgum, een feest dat je niet wilt en kan missen.

Op zondag zal Sharon samen met OnVibe een concert geven. En de CLC Band zal het concert openen. Als je van knallende (black)gospel houdt, dan mag je dit feest echt niet missen. Naast een paar stevige feestnummers zal Sharon natuurlijk ook zondag een groot deel van de nummers van het album uitvoeren.

Tijdens beide concerten zal er ook aandacht worden gegeven aan Compassion (een kind sponsor organisatie) en zal Sharon haar nieuwe single “Is there any chance” uitvoeren.

 

 

** UPDATE 12 juni **

Inmiddels is de CD gemixed, gemasterd en is hij nu in productie. Onze platenmaatschappij krijgt 20 juni de CD’s binnen en dan zullen de bestelde CD’s verzonden worden. Aan een ieder die de CD heeft besteld: BEDANKT! Het voorbereiden voor de twee presentatieconcerten is in volle gang en er zijn plannen om later een kerken tour te organiseren. Ik kan hier nog niet veel over zeggen, behalve dat ik super dankbaar ben voor al deze leuke ontwikkelingen en ik hoop jullie snel een keer face to face te zien!

** UPDATE 19 mei **

De eerste drie previews staan online en de kaartverkoop voor de presentatieconcerten is begonnen!!!! Klik hier voor de previews.

** UPDATE 9 mei***

De opnames zijn in volle gang. Hopelijk kunnen we deze week al wat previews laten horen via de website. Verder zijn twee presentatieconcerten definitief:

23 juni – Sharon Kips – De Ikker, Bergum (Met speciale gast: The Rising Hope)
24 juni – Sharon Kips & Band – City Life Church, Den Helder (Support act: CLC Band)

Kaarten: 10 euro in de voorverkoop (excl. evt. reserveringskosten) / 15 euro aan de deur
Beide avonden starten om 20.00 uur.

Begin volgende week zal de voorverkoop online via TrueTickets.nl starten.

Klik hier en bestel vandaag nog Amazing Grace (het nieuwe album) van Sharon Kips en profiteer van de speciale voorinteken prijs van 10 euro (excl. verzendkosten) i.p.v. 15 euro. 

Volg de updates via Facebook/Twitter/Website.

Eind juni zal Sharons eerste gospelalbum Amazing Grace verschijnen. Dit album zal vooral de nummers bevatten die Sharon doorgaans zingt tijdens haar optredens met koren en (fanfare)orkesten. Klassiekers als Amazing Grace, You raise me up en God and God alone zullen niet ontbreken. Maar ook het o zo mooie Als het leven soms pijn doet van Reni en Elisa zal op het album verschijnen. Tenslotte zal het album ook een nieuw nummer bevatten. De titel van dit nummer is Is there a chance en is geschreven door Henk Pool en Mirjam Zippora. Dit nummer draagt Sharon op aan Compassion en dan in het bijzonder de kinderen die Compassion vertegenwoordigt. Gilbert, Sharons echtgenoot, is sinds 2007 ambassadeur van Compassion en sinds hun huwelijk in 2010 zijn ze als echtpaar nauw betrokken bij het werk van Compassion. Met de opbrengst van Amazing Grace willen ze Compassion ook steunen door 1 euro te doneren per verkochte CD.

Het album zal 15 euro kosten, maar als je het album tijdens de voorintekening bestelt dan betaal je slechts 10 euro (excl. verzendkosten) en heb je het album als eerste in huis! En dat is niet alles, als je het album voor 23 mei bestelt dan krijg je zelfs een speciale vermelding bij de bedankjes (zolang er ruimte is). Zodra uw bestelling binnen is, zullen wij je – per e-mail – vragen welke naam we mogen vermelden bij de bedankjes.

Ben je nu net zo enthousiast als wij en wil je meteen het album bestellen? Ga dan naar www.sharonkips.nl/bestel. Het bedrag zal vlak voor de verzending van het album (rond eind juni) door Ecovata (de platenmaatschappij) worden geïncasseerd.

Op zaterdag 23 juni is het presentatie concert in het pittoreske Bergum (Burgum). Tijdens dit concert zal ze samen met “The Rising Hope” optreden. Binnenkort start de voorverkoop voor dit concert. Tevens wordt er gekeken naar de mogelijkheid om datzelfde weekend nog 1 of 2 presentatie concerten te organiseren.

Songlist Amazing Grace (de volgorde staat nog niet vast)

 • Als het leven soms pijn doet
 • You raise me up
 • The Lord bless you and keep you
 • Open de vensters
 • God and God alone
 • Leun op mij
 • The Lord’s prayer
 • Amazing Grace / My chains are gone
 • Zout
 • May the road rise to meet you
 • Bridge over troubled water
 • The blessing
 • Is there any chance (bonus track)

 

2 thoughts on “Nieuw Gospelalbum: Amazing Grace (update 18 juni)

 1. Erik

  wat te gek dat je een gospel album hebt opgenomen. succes met alles de komende tijd

 2. Willem de Vries

  Alvast van harte gefeliciteerd hoor?.
  Graag willen wij op de hoogte worden gehouden en zal zeer zeker een geluidsdrager aanschaffen.
  Gr.Koor en bestuurslid Urker zangers.

Comments are closed.