Het lag niet in de originele planning, maar soms moet je gewoon flexibel zijn. In 2011 riepen we dat we aan een Nederlandstalig album werkten, maar het ging jammer genoeg trager dan verwacht. Ondertussen gaat de rest natuurlijk door en daarom hebben we besloten om het Nederlandstalig album in de koelkast te plaatsen en aan de slag te gaan met een project dat we al veel langer in de koelkast hebben liggen: ons “koor” album!

Ik word regelmatig benaderd door koren en (blaas/koper/fanfare) orkesten om met hun op te treden. En iedere keer vragen mensen naar de nummers die ik normaal zing op zulke concerten. Jammer genoeg heb ik die nummers niet op CD staan… althans, nog niet…. want het gaat eindelijk gebeuren. Bijna alle nummers zijn geselecteerd en dan gaan we meteen de studio in. De planning is dat dit album nog voor juli 2012 zal uitkomen.

En om dit album te promoten hebben we besloten om tijdelijk het tarief voor optredens met koren te verlagen. Ben je benieuwd naar het speciale tarief (en de voorwaarden)? Mail dan naar management@sharonkips.nl en wie weet treed ik dan binnenkort een keer op met jouw koor/orkest!