LET OP! De datum is gewijzigd. Het concert zal plaatsvinden op 12 mei 2012 in de avond

Wat gebeurt er als je de bijzondere stem van Sharon Kips combineert met het virtuoze pianospel van Jan Vayne en afwisselt met zeer kunstige orgel improvisaties van Arjan Versluis? Dat kan je niet omschrijven, dat moet je meemaken. Op zaterdag 12 mei 2012 zullen Sharon, Jan en Arjan de handen ineen slaan en samen een bijzonder concert geven. Een concert waar klassieke en lichte muziek elkaar zullen ontmoeten tijdens een muzikaal feest voor jong en oud. Het start om 20.00 uur en zal tot circa 22.00 uur duren.

Iedere artiest zal meerdere muziekstukken opvoeren. Sharon zal enkele van haar favoriete ballads zingen terwijl Jan haar begeleidt op de vleugel. Jan zal natuurlijk enkele improvisaties ten gehore brengen en Arjan zal enkele klassieke stukken spelen op het orgel en natuurlijk ook een paar improvisaties op traditionele gezangen ten gehore brengen.

Jan Vayne
Jan Vayne is in binnen- en buitenland bekend als een virtuoos en creatief pianist, voortbouwend op de stijl van de grote romantische pianisten. Ogenschijnlijk voortkomend uit het niets heeft hij het vermogen om spontaan de meest diverse soorten improvisaties te laten ontstaan. (www.janvayne.eu)

Sharon Kips
Sharon Kips is een zangeres die niet alleen bekend staat om haar bijzondere stem, maar vooral ook om de wijze waarop ze het verhaal achter een lied kan vertolken. Of ze nu een pop nummer, klassiek, jazz of gospel zingt, iedere keer weer weet ze de luisteraar mee te nemen in het verhaal. (www.sharonkips.nl)

Arjan Versluis
Arjan Versluis speelde al op zeer jonge leeftijd de psalmen uit z’n hoofd na. Hij is momenteel kerkorganist van de Hervormde Gemeente binnen de PKN te Sliedrecht. Een bijzonder begenadigd organist die naast het spelen van de muziek de gave heeft om door zijn improvisaties heen het verhaal en de emoties achter een lied te vertolken. (www.arjanversluis.nl)

Informatie
‘A Classical Evening’ met Jan Vayne, Sharon Kips & Arjan Versluis
Datum: 12 mei 2012
Tijd: 20.00 – 22.00 (deuren open: 19.30)
Locatie: De Grote Kerk, Kerkbuurt 131, Sliedrecht
Kaarten: € 15,00 (excl. reserveringskosten) in de voorverkoop
Meer info: www.aclassicalevening.nl

Kaarten zijn te bestellen via TrueTickets (http://truetickets.nl/e/1512/A-Classical-Afternoon-Sliedrecht)