Super bedankt! Dankzij jullie is het gelukt dat ons Kerst album binnen 12 dagen volledig was uitverkocht. We hadden het niet verwacht, want we dachten dat we er genoeg hadden laten persen. Maar jammer genoeg moesten we afgelopen vrijdag (en zelfs zondag) enkele mensen teleurstellen. Maar wees niet getreurd, we hebben de smaak te pakken en er komt in 2012 zeker een nieuw album van mij uit.

Naast het geplande NL-talige popalbum zijn we ook van plan om een album op te nemen dat speciaal gericht is op mijn optredens met koren. Daar mag ik altijd hele mooie nummers zingen die wat minder pop georiënteerd zijn en zelfs meer richting semi-klassiek gaan en daar krijg ik na afloop vaak de vraag over of het op een album staat. Tot nu toe moest ik altijd nee zeggen, maar daar gaat zeker verandering in komen.

Vanavond heb ik mijn laatste optreden. Ik mag dan met de Urker Zangers in ‘t Voorhuys (Emmeloord) voor een uitverkochte zaal staan. En dan heb ik even geen optredens meer staan. Het eerstvolgende optreden is dan op 7 januari tijdens de POP100 in Helmond.

Liefs, Sharon