Zoektocht geslaagd. Het was zeker niet makkelijk om een jas te vinden met een faux fur capuchon die ook nog naar mijn smaak is, maar wie zoekt die zal vinden! Het merk Daite had wat ik zocht dus mission accomplished.

Maar toen hoorde ik dat het bedrijf waar Gilbert werkt hun 12,5 jarig bestaan in Januari gaat vieren met een weekendje ‘wintersport.’ Skieen en snowboarden in de buurt van Geneve. Helemaal te gek alleen zijn wij nog nooit op wintersport geweest en laat ik even googlen wat je allemaal nodig hebt met skiën en erachter komen dat dit best veel is… thermoshirt, thermobroek, ski sokken, fleece jassen of sweaters, ski broek, ski schoenen, ski bril, ski jas, ski’s, skibindingen, ski handschoenen, ski stokken. Een aantal dingen kun je daar huren maar kleding… Back to shopping dus! :p Maar goed, Januari is nog ver weg. (lees verder…)