Op 18 juni zal Sharon optreden in wijktheater Musica in Rotterdam. Dit keer is ze niet een gast soliste, maar zal ze een compleet avondvullend optreden verzorgen. Samen met een te gekke band (OnVibe) zal ze de bezoekers meenemen op een “Trip down memory lane”. De reis begint bij X-Factor en zal via Popstars eindigen bij “vandaag”. Nummers uit X-Factor en Popstars zullen de revue passeren, maar daarnaast zal Sharon ook haar nieuwe single uitvoeren en een paar Nederlandstalige covers.

De avond begint om 20.30 uur en zal rond 22.30 afgelopen zijn. Kaarten kosten 15 euro. Wil jij er ook bij zijn om lekker te genieten van een mooie muzikale avond of om Sharon te supporten, bel dan snel om jouw kaarten te reserveren (010) 437 13 61, mailen kan ook:musica@senr.rotterdam of gebruik onderstaand formulier.

Wijktheater Musica
De Lugt 17
3043 CJ Rotterdam
Telefoon 010 – 437 13 61

Bestelformulier

 

8 thoughts on “Theater concert Musica Rotterdam

 1. Marloes

  Heey Sharon,
  Super leuk!! 🙂 Ik wil daar echt graag bij zijn.. alleen even kijken of het lukt want ik heb de week daarna Schoolexamens..
  x Marloes

  1. webmaster

   Hi Joëlle,

   Gisteren waren er nog genoeg kaarten beschikbaar. Betekent dit dat je volgende week komt? 🙂

   Grtz, Gilbert

 2. Joëlle

  Ik wil wel heel graag,
  maar mijn vriendin en ik hebben geen vervoer.

  xx

 3. Melissa

  Ik ben erbij! Sowieso met Arlene&Marloes en misschien nog met Rachel&Lisette.
  Zin in! 🙂

Comments are closed.