Afgelopen zaterdag was het zover en mocht ik mijn allereerste theaterconcert geven in Rotterdam. Het beloofde een heel bijzondere avond te worden en dat klopt. Het was altijd al een droom van mij om in het theater op te treden met mijn eigen programma. Ik heb de afgelopen jaren veel opgetreden waaronder ook in theaters maar meestal was ik dan onderdeel van een event en zong ik dan een half uur of korter/langer. Nu mocht ik zelf het ‘programma’ bepalen en een avondvullend concert geven. En dat was vet! En omdat het de eerste keer was natuurlijk ook heel erg spannend. Gelukkig hoefde ik niet accapella te zingen en werd ik begeleid en ondersteund door een fantastische band ‘Onvibe’ die o.a. heeft gespeeld met Replay, Motown on tour en andere artiesten/concerten. Daarnaast werd ik vocaal ondersteund door drie goeie zangers en prachtmensen Rob, Anneke en Ebi.

Met songs die ik tijdens X-Factor 2007 zong, songs van mijn tweede album ‘Love will bring you home’ en songs van Popstars maakten we een muzikale ‘Trip down memory lane.’ Zo kwamen o.a. I will always love you, House for sale en Alles is liefde van Blof voorbij. We eindigden de avond met een set Nederlandstalige nummers. En juist die Nederlandstalige nummers waren voor mij heel bijzonder omdat dit de kant is die ik uitwil.

Ik kon het dan ook niet laten voor het eerst mijn nieuwe Nederlandstalige single te laten horen: Hier niet ver vandaan. En wat voelde dat goed zeg! En ook de reacties van het publiek waren positief en dat is zeker niet onbelangrijk.Β Het publiek was overigens fantastisch. Ze waren zo warm en enthousiast! Een aantal bekenden maar ook veel nieuwe fans waren van de partij.

Het theaterconcert is zo goed bevallen dat we erover nadenken nog een aantal concerten te geven in andere delen van het land. Dus wie weet komen we dan bij jou in de buurt!

I’ll keep you posted πŸ™‚

Liefs,

Sharon

 

One thought on “Sharon Kips in theaters!

Comments are closed.