In mijn vorige blog vertelde ik dat ik zou optreden met Jan Vayne en zou zingen op de Miss Flevoland Verkiezing in Dronten. Hoe dit is afgelopen zou ik dan in mijn volgende blog laten weten. En ik kan zeggen dat het vet was! En dat geldt voor beide dingen :)

Eerst gingen we naar Dronten naar Theater de Meerpaal. Het was bijzonder om weer terug te zijn op een plaats waar ik zoveel herinneringen aan heb. Ik heb 17 jaar gewoond in Flevoland. Eerst in Dronten, toen in Biddinghuizen en later weer in Dronten. Vanaf mijn tiende heb ik zangles gehad op de muziekschool in Dronten (CKV) waarbij we minstens 1 keer per jaar een voorstelling hadden in Theater de Meerpaal. Het huidige theater bestaat nog niet zo lang maar ook hier heb ik nog voor mijn verhuizing naar Haarlem herinneringen opgebouwd. De muziekschool verhuisde naar het nieuwe theater en toen kreeg ik daar mijn zanglessen en zelfs balletlessen hihi. Het was dus gek weer daar rond te lopen… ‘a walk down memory lane.’ [lees verder]