Het is alweer ruim twee weken geleden dat ik in heerlijk 30 graden Zuid-Afrika zat voor de opnames van programma De Verandering. En wat gaat de tijd snel! Het voelt aan alsof het al maanden geleden was dat ik op het strand een liedje zong met een Afrikaans koor. Gelukkig heb ik de foto als bewijs :-p Wil je horen hoe het klonk? Check dan de uitzending op 2 en 9 mei op Ned. 2.

Donderdag 3 maart beloofde een drukke dag te worden. Zo had ik in de ochtend een fotoshoot en zou ik ‘s avonds naar het Buma Harpen Gala 2011 gaan. Om 10.30u stapte ik Landgoed Waterland in Velsen binnen. Een prachtig groot landhuis uit de 17de eeuw met prachtige decoraties. Ik kon me echt voorstellen hoe die vrouwen uit die tijd van zaal naar zaal liepen in die extreem grote jurken.  Vandaar die grote huizen en doorgangen.  De fotoshoot was erg leuk, zie hieronder enkele foto’s 🙂

Diezelfde avond nog ging ik samen met mijn man naar het Buma Harpen Gala 2011. Het was de allereerste keer en zo leuk! Het was erg mooi om bekende popsongs en hits van 2011 te horen onder begeleiding van het Metropole Orkest. Vooral VanVelzen bezorgde me kippenvel toen hij ‘When summer ends’ zong….zo’n  hoog nummer en dan met zoveel power en emotie gezongen. Wauw! Ik zou het geweldig vinden op een dag ook een Buma Award te mogen ontvangen….het is toch een erkenning van je harde werken. Wie weet! Verder was het ook leuk zoveel bekende Nederlanders bij elkaar te zien. Ik heb ditmaal de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ik met sommigen op de foto mocht, mijn excuus was dan dat het speciaal voor mijn blog was…maar eigelijk ook best voor mezelf 🙂 Klik hier voor de pics met Pearl Jozefzoon, Glennis Grace, Esther Nijhove en Sarina Voorn. Wat een gezellige en leuke meiden. Het was ook fijn om Simone Nijssen (runner-up Popstars) en Dean Saunders weer te zien en even bij te praten. Helaas gaat ieder na zo’n talentenshow zijn eigen weg en kom je elkaar hooguit nog tegen op premières, optredens of dit soort gelegenheden.

En dan iets waar ik de laatste weken mee bezig ben: de nieuwe single! Ik heb al bekend gemaakt dat het een Nederlandstalige single wordt, maar wat men nog niet weet is dat – alhoewel de zoektocht nog gaande is – er een favoriet is! Op dit moment ben ik helemaal weg van een demo die ik heb gekregen, een super mooi nummer met als thema dat liefde grenzeloos is. Dat past, vind ik, wel goed bij mij en daarnaast is dit ook precies wat ik wil communiceren door muziek. De enige “maar” die ik heb is dat ik misschien nog wil gaan voor een verrassend lente lied, want dit nummer is – zoals je misschien van mij verwacht – een ballad, maar ondanks het gebrek aan de verrassingsfactor is het wel een super lied. Dus het is moeilijk om de knoop door te hakken, maar dat zal toch een dezer dagen moeten gebeuren, want er worden nu druk plannen gemaakt om de nieuwe single en bijbehorende set te presenteren. Dit zal dan eind mei of begin juni plaatsvinden en het leukste is nog dat dit evenement open zal zijn voor publiek en dat jij dan daar bij kan zijn. Op dit moment zijn we nog in de planningsfase, maar zodra er iets meer concreet is dan horen jullie het zeker.

Liefs,

Sharon

6 thoughts on “De nieuwe single!

 1. Arlene

  Super leuk Shar!
  Ben heeel benieuwd naar je nieuwe single en ik ben er zeker weten bij als je m gaat presenteren, hihi!
  & wat een mooie foto’s van de fotoshoot zeg :)!
  Succes met alles, you’re amazing!
  X. Arlene

 2. Melissa

  I love your blogs!
  Leuk dat je single eind mei/begin juni uitkomt, ben heel benieuwd maar weet dat t weer super gaat worden.
  Echt heel leuk dat we bij die presentatie kunnen zijn, probeer er dan echt weer te zijn natuurlijk 😀
  Succes met t maken van de goede keuzes, k denk aan je!

  Liefs Melissa

 3. robin

  Hey Sharon, erg goed om te horen dat je single eind mei / begin juni uitkomt! Ben erg benieuwd. Liefs, Robin

 4. Romeo

  Oh, spannend de nieuwe single! Ik zou gewoon voor de ballad gaan hoor:D Dat is ook denk ik wat de meeste mensen van jou zullen herinneren uit Popstars met Margharita. Succes met alles, ik ga je single zeker kopen;)

 5. Robin

  Hey Sharon!

  Echt spannend die nieuwe single, Erg benieuwd naar ook.

  Succes ermee!

  Liefs,
  Robin

Comments are closed.