Het ene moment feliciteerde ik War Child en Marco Borsato met de mooie tussenstand en voor ik het wist kreeg ik de vraag of ik ook nog een stunt ga doen. Tja, daar sta je dan. Natuurlijk wil ik iets doen, maar de vraag is wat? En ik heb nu iets bedacht… ik ga proberen om 10 verzorgings-/verpleeghuizen te vinden in Haarlem waar ik langs mag komen om een mini-optreden te geven voor de bewoners. Geen flauw idee hoe we dit technisch gaan regelen, maar we gaan het doen. Oja, klein detail: ik ga fietsend van A naar B 🙂

Ik weet nog niet hoe we het allemaal gaan regelen, maar natuurlijk kan ik jouw steun gebruiken. Je kan me supporten door te doneren aan War Child. Ik hoop morgen hier meer concreets over te zeggen. Ik ga nu in ieder geval verder met zoeken naar organisaties en dan ga ik morgen beginnen met bellen. Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs,

Sharon

One thought on “#538warchild

  1. agnes leeuwe

    hai shar,goed en leuk idee van je!Hey probeer mijn baas overspaarne is in haarlem zit naast mn huis bijna denk dat die er misschien voor in in stichting SHDH Overspaarne.Ik kijk anders wel of ik vrijdag de naam v mn baas kan achterhalen voor jou.
    Success in ieder geval!Ps:wanneer zie ik je weer eens?is te lang geleden dikke kus ag

Comments are closed.