Gisteren was het nog een leuk idee, maar nu gaat het toch echt gebeuren: ik ga fietsen en zingen! De uitgestippelde tocht is zo’n 30 km en tijdens de rit ga ik bij zoveel mogelijk verpleeg- en verzorgingshuizen een mini-optreden verzorgen. Maar dat laatste valt nog niet echt mee… op dit moment mag ik welgeteld op 1 plek zingen.  Reinaldahuis van Zorggroep Reinalda BEDANKT dat ik bij jullie langs mag gaan!!! Nu maar hopen dat anderen snel volgen.

Dit is overigens geen actie van War Child, maar wel een die ik zelf heb bedacht als stunt voor “538 voor War Child”. Nu ben ik alleen nog op zoek naar zoveel mogelijk mensen en/of bedrijven die dit een leuke actie vinden en mij willen sponsoren. Al is het maar 1 euro, alle kleine beetjes helpen.

Als jij me wilt sponsoren dan kan je dat HIER (http://www.ikvoorwarchild.nl/action/act/fietsenenzingen) aangeven.

In ieder geval super bedankt en ik hoop dat we heel veel zullen ophalen!

Liefs,

Sharon