De afgelopen weken waren weer lekker vol met van alles en nog wat. Laten we maar beginnen bij het begin. Op maandag 7 februari ben ik begonnen met het nakomen van mijn goede voornemen om weer te sporten. Dat was puur afzien in de sportschool. Ik had het enthousiaste idee om vijf keer per week te sporten. Maar na een kwartier op de crosstrainer bedacht ik me en stel ik mijn streven bij naar minstens drie keer per week 🙂

Na het sporten was ik ‘s avonds te gast bij de SugarFactory in Amsterdam bij het Leidseplein tijdens hun Nieuwjaarsborrel. Tijdens de borrel leuke mensen ontmoet en misschien gaat de SugarFactory me nog een keer zien, maar daarover kan ik nu nog niets vertellen…

Donderdag 10 februari was mijn schoonmoeder jarig. En iedereen die getrouwd is weet hoe belangrijk het is om de verjaardag van je schoonmoeder niet te vergeten. Mijn schoonzus had een heus drie-gangen diner in elkaar gezet en het was in een woord: smullen!

Na al het gefeest en eten was het tijd om weer aan de slag te gaan en daarvoor had ik zaterdag een hele mooie gelegenheid. Ik mocht namelijk zingen tijdens een 25-jarig huwelijksfeest in een heel mooi en intiem kerkje in Dalen. Samen met Jan-Willem van Delft (mijn vaste pianist) en Johan van Loo (mijn trouwe geluidstechnicus) mocht ik een heel bijzonder optreden verzorgen voor hele lieve mensen.

Zondag 13 februari was een bijzondere dag. Een jaar geleden ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. De dag zelf hebben we niet zoveel gedaan, maar vanavond gaan we lekker naar Antwerpen om een weekendje samen te zijn. Woehoe!

Maandag was het Valentijnsdag, je zou kunnen denken dat we dan weer iets hebben gedaan. Maar de dag liep iets anders dan gepland. Een goede vriend uit de VS was op doorreis en die zouden we samen ontmoeten op Schiphol, maar helaas was er iets mis met zijn paspoort en eindigden we bijna de hele dag op Schiphol. Alhoewel dat best saai kan klinken hebben we een hele relaxte dag gehad met heerlijke Starbucks koffie.

Afgelopen dinsdag ben ik met mijn beste vriendin naar de sauna geweest. Het getrouwde leven is heerlijk, maar het is ook zeker erg leuk om van tijd tot tijd een dagje met je beste vriendin door te brengen. Vrouwen onderling praten toch weer over andere dingen he 😉

Na een relaxt dagje sauna mocht ik woensdag weer aan de slag.  Ik mocht weer naar Shamrock studio’s in Baarn om het lied door te nemen dat ik volgende week mag zingen in Zuid Afrika. Het is een super mooi nummer en ik ben heel blij dat ik dit lied mag opnemen op het strand voor een TV programma. Dit soort dingen laten me weer goed beseffen hoe bevoorrecht ik ben dat ik dit beroep “zingen” mag doen.

Gisteren werden Gilbert en ik verrast met een etentje door mijn beide schoonzussen. En daarna snel nog even de stad in om wat dingen te kopen die ik nodig heb voor de reis van volgende week.

Zometeen komt SchoolTV Weekjournaal bij ons thuis filmen en dan gaan we lekker een weekendje weg. Ik heb er zin in. Check alle foto’s van de  Zuid Afrika reis volgende week via mijn facebook pagina.

Liefs,

Sharon