Het is alweer 5 dagen na de finale van popstars en wat heb ik heerlijk uitgerust 🙂 Eindelijk heb ik weer tijd om het huishouden te doen en er viel een heel hoop in te halen. En terwijl ik een inhaalslag maakte in het huishouden werkt het management team 24/7 om de juiste mensen bij elkaar te zoeken voor de opname van mijn eerste Nederlandstalige single. Het liefst zeg ik natuurlijk meteen album, maar we doen het stap voor stap 🙂  Ik kijk ontzettend uit naar het opnemen van Nederlandstalige liedjes en ben heel benieuwd hoe jullie het zullen ontvangen.

Vorige week donderdag (20 januari) was het Nationale Voorleesdag en was ik uitgenodigd voor te lezen aan vier- en vijf jarigen. Wat was dat leuk! Heerlijk die kleine kids 🙂 Zie hier een fotootje..

De dag erna mocht ik samen met Hind en Rachel Kramer (X-Factor) naar The Voice kijken tijdens de MaDiWoDoVr Show van Paul de Leeuw.  Paul was weer ouderwets gezellig dus het was lekker op z’n Pauls ;-P

Op zaterdag was de finale van Popstars en dat was genieten. Het was heerlijk zelf niet de spanning te voelen en lekker ontspannen te kijken naar de wedstrijd tussen Simone en Dean. En hoe die wedstrijd is afgelopen weten we inmiddels…Dean heeft gewonnen! Van harte gefeliciteerd Dean en succes met alles wat nog gaat komen.

Vanavond zit ik in RTL Boulevard en ga ik samen met Jaap terugblikken op drie seizoenen X-Factor. Gezellig!

Ik houd jullie op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen.

Liefs,  Sharon

3 thoughts on “Week na popstars

 1. Marloes

  Gelukkig dat je lekker hebt kunnen uitrusten! 😀
  Ik kijk uit naar je Nederlandstalige album! Ben zo benieuwd!
  En wat lief, die foto’s met die kindjes!
  Weet je eigenlijk al wanneer de aflevering van Huizenjacht uit wordt gezonden? 🙂
  Succes met alles & enjoy!
  liefs, Marloes.

 2. robin

  Hey Sharon, goed te horen dat je volop bezig bent met een single en album! Ik kijk erg uit naar je eerste Nederlandstalige plaat, good luck! Liefs, Robin

 3. Romeo

  Ey Sharon, suppercool dat je de Nederlandstalige weg inslaat. Ik kan niet wachten op je eerste single. Kan je John Ewbank of Eric van Tijn niet oproepen om je te helpen?? Succes verder:)

Comments are closed.