Na spannende maanden zit voor Sharon Kips het Popstars avontuur er op. Zij moest gisteren ondanks hoge jurycijfers de show verlaten, met de derde plaats. Dit houdt in dat Simone Nijssen en Dean Saunders, de broer van The Voice of Holland deelnemer Ben Saunders, in de finale zitten. Met deze uitslag lijkt de overwinning van beide broers Saunders dichtbij; zowel Dean als Ben zullen in de finale van Popstars en The Voice of Holland staan.

Sharon Kips en Marco Borsato

Sharon: “Popstars was een super ervaring en ik ben zo blij en dankbaar voor al jullie tweets en stemmen! Het was een avontuur dat ik voor geen goud had willen missen. Als kers op de taart heb ik Marco Borsato mogen ontmoeten. Ik ben er natuurlijk erg trots op en blij mee dat Marco zo enthousiast heeft getwitterd over mijn vertolking van zijn nummer “Margharita”. Hoe fantastisch was het dus dat ik hem daar vorige week persoonlijk voor heb mogen bedanken, toen ik hem ontmoette bij de 100%NL awards uitreiking.”

Nederlandstalig

Voor mij voelt het beëindigen van mijn deelname aan Popstars als een start. Daardoor kan ik niet verdrietig zijn over mijn derde plaats en zie de toekomst vol verwachting tegemoet. Ik wil graag Nederlandstalig zingen en er zijn al mooie aanbiedingen en spannende plannen, dus ik laat spoedig weer van me horen..”