Nou lieve mensen,

Het Popstars avontuur zit erop. Het was erg leuk om mee te doen en dat de kijkers me zover hebben laten komen vind ik ontzettend bijzonder.
Ik had niet verwacht dat het me zou worden gegund de halve finale te bereiken. Dus kan ik na gisteren dankbaar terugkijken op een geweldig avontuur :-)

Ik wil nogmaals iedereen bedanken voor hun krabbels, tweets, berichten en stemmen de afgelopen weken. Zonder jullie had ik er niet gestaan!

Zoals ze zeggen: ieder einde is een begin van iets nieuws.
Ik kan er nog niet veel over zeggen maar…I’ll be back :victory:

Enjoy your sunday :shining:

Liefs,

Sharon

7 thoughts on “I’ll be back

 1. Melissa

  Lieve Sharon, je hebt het geweldig gedaan! Wat een geweldige weken bij popstars, super bedankt voor de leuke tijd. Dit moeten we nu natuurlijk wel gaan missen maar ik weet zeker dat je doorgaat! Net als na Xfactor! Je bent nooit gestopt met zingen en daar ben ik je heel dankbaar voor 🙂 Ieder einde is een begin van iets nieuws, dat dacht ik gisteren ook gelijk. Je bent top en je kunt het! Liefs Melissa

 2. n

  Sharon,
  Je hebt een geweldig talent gekregen en je kan er veel mensen hun hart mee bereiken! Ik hoop eigenlijk dat we ooit een gospelachtige cd krijgen met jouw stem geluid maar dan niet alteveel filters van een computer erover. Gewoon Kips’voice!! hihihhi
  Je doet het fantastisch!

 3. Odette

  Dag Sharon, wat jammer dat je niet in de finale van popstars staat. Je steekt met kop en schouders boven alle kandidaten uit, niet allen qua zang maar ook qua uitstraling en ‘stage presence’. Stop vooral niet met zingen, als je nederlandstalig gaat doen koop ik zeker al je CD’s! Heb genoten van al je optredens. Succes met je verdere carrière, hartelijke groet, Odette

 4. Bart

  Lieve Sharon,

  Wat heb ik van je genoten tijdens Popstars. Nog steeds denk ik, waarom ben jij nog nooit echt doorgebroken???
  Hoe is dat toch mogelijk!! Je hebt zoveel talent. Elk nummer wat jij brengt is zo overweldigend goed.
  Dat jij niet in de finale staat van Popstars is natuurlijk heel raar. Jij steekt met kop en schouders boven Dean en Simone uit. Dat moet iedereen met mij eens zijn. Al vind ik het heel erg leuk voor Simone dat ze in de finale staat. Maar jij had er naast moeten staan…..
  Maar ja; jouw Popstars avontuur is nu afgelopen. Nu ga ik voor je duimen dat er een hele mooie carriere uitkomt. Als iemand dit verdiend, ben jij het wel. Ik hoop zo dat Marco Borsato een duet met je wil opnemen. Dat zou natuurlijk fantastisch zijn. En een hele mooie opsteker voor je carriere.
  Ik kan niet wachten tot er weer een mooie cd van je uitkomt.
  Lieve Sharon, heel veel succes met je carriere.
  Groet Bart

 5. Ida

  Lieve Sharon,

  Jij bent voor mij de winnaar van Popstars !! Je hebt zoveel kwaliteiten, jij kunt alles zingen, je bent super veelzijdig, je bent een supertalent ! Dat het publiek dat niet ziet / wil zien, is natuurlijk heel erg jammer ! Ga door meid ! Zet em op en zorg dat je ergens een contract in de wacht sleept !
  God bless you !
  groetjes Ida

 6. Harm

  Hey Sharon

  Ik had pas laat door dat je bij popstars mee deed. Ik was al weg van je talent tijdens de x-factor serie. Nu heb je me weer ingepakt met de songs van Margriet Eshuis en Marco Borsato. Echt ik heb als muzikant zelden iemand gezien die zo’n geweldige stem heeft.

  Ik snap de uitslag niet, maar daarom kijk ik ook zelden meer naar dit soort programma’s!

  ik vind je top!

  Groetjes Harm

 7. Robin

  Echt tegek dat je een Nederlandstalig album gaat maken, Ben reuze benieuwd! Komt wel goed met je carriere 😉 Gun het je zo Sharon!

Comments are closed.