Terwijl ik dit blogje zit te tikken wordt mijn haar gedaan door de visagiste in studio 22, want vanavond gaan we weer live met Popstars! De halve finale gaat over anderhalf uur van start. En wat wordt het spannend…maar gelukkig ook leuk 🙂

De afgelopen week was heftig en o zo bijzonder… Nog steeds krijg ik berichten binnen via twitter, hyves en facebook over mijn performance in de kwart finale. Super bedankt voor alle complimenten! Ik voel me zeer vereerd ze te mogen ontvangen 🙂

Wat ik ook heel erg leuk vond was dat ik afgelopen dinsdag Marco Borsato in levende lijve mocht ontmoeten. Wat is hij een lieve en nederige man. Tijdens de 100%NL Awards kon ik even met hem praten en nog op de foto. Check mijn facebook voor de foto’s.

Nu nog even eten voordat mijn make up wordt gedaan en dan gaan we live!

Liefs,

Sharon