De kerstdagen zijn voorbij, de cadeau’s zijn uitgepakt en we zijn weer een paar kilo zwaarder 🙂 Het einde van het jaar is in zicht en dat heeft voor mij altijd iets ‘ magisch.’

10..9..8..7…en voor je het weet zitten we in 2011 en begint de kalender weer op 1 januari. En wat gebeurt er veel in een jaar!

Op eerste kerstdag heb ik weer een familie spel herontdekt…Monopoly! Wat is dat leuk zeg hahaha Tenminste, zolang je geld verdient en huizen kunt kopen en uiteindelijk wint :-p Maar weetje, winnen is leuk maar nog leuker is de ‘reis’ ernaar toe. Terwijl je speelt mag je genieten van de grappen onderling, de mensen aan tafel en onbeheerst lekker snoepen.

En datzelfde gevoel heb ik nou ook met het Popstars avontuur. Afgezien van het onbeheerst lekker snoepen heb ik mogen genieten van de grappen onderling, de mensen in de show (zowel voor de schermen als achter de schermen) en was het een spannende en gezellige reis.

Als ik terugblik naar het afgelopen jaar en kijk naar de twee gebeurtenissen die dit jaar de grootste impact op mijn leven hadden dan is dat mijn trouwdag en mijn deelname aan Popstars. En dan mag ik zo concluderen dat dit een jaar was van ‘nieuwe starts.’ In februari ben ik getrouwd met een fantastische man en mocht ik een nieuw leven met hem starten en vanaf september mocht ik een comeback maken op tv via mijn deelname aan Popstars.

Vanavond is de laatste liveshow van Popstars in 2010. Het wordt de meest spannende liveshow tot nu toe omdat er meteen 4 kandidaten de show moeten verlaten. Maar 5 kandidaten zullen doorgaan. Als ik genoeg stemmen krijg dan mag ik in ieder geval de show van 1 januari meemaken maar if not….dan heb ik ontzettend genoten van het hele Popstars avontuur en dan wens ik alle overgebleven kandidaten veel plezier en succes met de laatste loodjes!

Kijken en stemmen dus vanavond om 20.30u op SBS6 🙂

Liefs,

Sharon

p.s. Vanavond maak ik nieuwe foto’s van Popstars backstage nu ik een nieuwe camera heb…helaas heb ik mijn voormalige camera de vorige keer verloren bij Popstars

4 thoughts on “Monopoly

 1. Marloes

  Leuke blog!:D
  Het was zeker spannend.. maar je bent weer lekker doooorrr! Je was zo goed!
  Succes met repeteren voor zaterdag! Hopelijk heb je dan een liedje dat je wat meer aanspreekt 🙂
  liefs, Marloes.

 2. Rachel

  Haha I love Monopoly! Je gedachte erachter is so true! Ik heb superveel zin in de liveshows van 2011. Ben benieuwd wat je dan gaat zingen 😀
  Greets,
  Rachel

 3. Melissa

  Hee ik ontdek dat er weer een nieuwe blog is! 🙂
  Ik vind spelletjes meestal niet zo leuk maar als ik een spel speel is monopoly toch wel favoriet haha. Sharon je bent gewoon weer door! Ik hoop ook dat je nu een liedje hebt waar je je beter in kan vinden! Ik heb een heeele lieve oom die met ons mee wilt zaterdag! Terwijl mijn moeder dan jarig is, maar die vond het niet heel erg 😉 Dus ik zie je als alles goed gaat zaterdag! Heb er super veel zin in en ik wens je heel veel succes 🙂

  Liefs Melissa

 4. Melissa

  ps. ik hoop dat je je camera toch nog terug vind, echt zonde zeg 🙁

Comments are closed.