Het Wereld AIDS Dag Gala Concert in Kaapstad zit erop. In een zaal met ruim 1.400 man publiek, een koor van meer dan 140 man, een groot orkest, een band en nog eens een groep vocalisten was het een groot feest! Backstage foto’s van het concert en eigenlijk de hele trip staan op mijn facebook – http://ow.ly/3gQSP

Vandaag zong ik voor het eerst “Oh Holy Night” in de Mariah Carey versie en dat was echt een uitdaging. Zo! Wat kan zij hoog zingen, maar met de hulp van het koor en het orkest lukte het best wel goed – al zeg ik het zelf Ik voelde me echt gedragen. Volgende week woensdag mag ik het lied weer doen, maar dan niet met een orkest en een gigantisch koor, maar gewoon klein en simpel tijdens het eerste concert van de kersttour waar ik aan meedoe. De tour bestaat uit zes avonden en helaas is 1 avond al uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor de overige 5 en ik zou het super vinden als ik jou daar ook mag toezingen  Je kan voor meer info gaan naarwww.kersttour2010.nl

Het Popstars avontuur gaat ook in volle gang door. Maandag alweer de derde liveshow… als je er ook bij bent, dan hoop ik je nog even te zien na de show en anders kijken he? En natuurlijk ook stemmen 

Morgen nog een dagje rondhangen in Kaapstad en dan in de avond terug naar het – volgens mij – koude Nederland….Ouch.. hihi. We hebben er zin in!

Liefs,

Sharon