Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie support tijdens de eerste live show van Popstars. Het is en blijft toch spannend, want je weet nooit of mensen je weer gaan supporten. Ik weet namelijk ook wel dat ik in 2007 al heb meegedaan aan een show 😉 En alhoewel niet iedereen vindt dat ik een tweede kans verdien, ben ik dankbaar en blij dat jullie en de jury van Popstars mij die nieuwe kans wel gunnen! Jullie rocken big time! 😀

Sommigen wisten het al, maar ik hou sinds twee weken geleden een online “dagboek” bij op Glamourblog. Het is niet echt een een dagboek, want ik update het eens in de twee weken, maar als jij iets meer wilt weten over mij dan alleen het huidige Popstars bestaan, dan moet je zeker even kijken op http://glamour.blog.nl/columns/sharon-schrijft-sharon-kips Laat ook een berichtje achter, vind ik ook altijd leuk om te lezen… Morgen staat er weer een nieuw stukje online op Glamourblog. En om je alvast een voorproefje te geven, ik schrijf dan over Popstars, optreden in Leeuwarden en mijn verjaardag. Dus morgen allemaal lezen! 🙂

Liefs,

Sharon