Woehoe! Het is alweer bijna kerst 🙂
Dankzij de upcoming kersttour (http://www.kersttour2010.nl/) ben ik al vanaf augustus helemaal in de kerststemming.
Ik ben gek op kerst. Heerlijk sfeervol al die kerstlichtjes in de huizen en in de winkelstraten. En met de kerstboom in huis zijn al je plantjes en kaarsjes overbodig.
Extra bijzonder is kerst dit keer omdat dit mijn eerste kerst met manlief wordt in ons huis. We zullen voor het eerst ons huis decoreren en cadeau’s onder de kerstboom leggen. Ik heb er nu al zin in!
Maar voor de kersttour begint gaan we eind deze maand nog eerst naar Zuid-Afrika om in Kaapstad op het World Aids Day gala te zingen. Vorig jaar mocht ik ook een van de solisten zijn en dat was een fantastische ervaring. Onder begeleiding van een orkest  mocht ik songs zingen als ‘Who would imagine a King (van Whitney Houston) e.a. Dit jaar zal ik o.a. Mariah Carey en Mary Mary mogen vertolken ;-p spannend….
Volgende week nog ander leuk nieuws!

x

Sharon

2 thoughts on “Kerst komt eraan!

  1. Rachel

    Superleuk!
    Ik hoop een kerstconcert bij te wonen met m’n friends. Sharon Kips én Trinity.. beloofd een feest te worden!! 😀

Comments are closed.