Ik woon nu al een half jaar in Haarlem en nog steeds is ons huis niet “af.“De muren zijn kaal en de peertjes hangen nog steeds boven ons hoofd.

Ik heb gemerkt dat je snel vergeet wat je nog allemaal moet doen in je huis als je er eenmaal woont… :-p

Groot tijd voor een update dacht ik dus ben ik begonnen aan project “Versier de muur.“ Op de website van RTL Eigen huis & tuin kwam ik een leuk idee tegen voor een creatief versierde muur…de foto wand. Al onze foto’s worden dan meteen op een creatieve manier verwerkt en de muur is niet meer kaal. Helemaal top! Dacht ik. Alleen zijn die lui van Eigen huis & tuin gewend te ‘klussen’ en ik…nou ik niet. Dus heb ik hun ontwerp aangepast naar klus niveau 0 🙂 En dat werkt! hahaha Een Voorbeeldje: in plaats van fotolijstjes zelf te maken van hout heb ik er gewoon een stel gekocht bij de Ikea. En volgens mij gaat dit prima werken. Maar zover ben ik nog niet dus we’ll have to wait and see…

Naast het klussen ben ik ook druk met repeteren voor 14 oktober. Op 14 oktober a.s. vind er een Gospelconcert plaats in Den Haag waar ik met drie geweldige kerels mag zingen: Gilbert Thera, Sidney Mohede en Kenny Goh. Wie dat zijn kun je lezen op www.14oktober.nl. Het wordt een rock/urban gospel concert met eigen songs van Sidney Mohede en mij en bestaande songs van o.a. Hillsong, Israel Houghton en Kirk Franklin. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar dus wees er snel bij! Nu nog even op zoek naar een mooi outfit voor donderdag….oh help. hahaha

x

Sharon

One thought on “14 oktober

 1. Melissa

  Hi Shar 🙂

  leuk idee van die foto wand! op die site ziet het er leuk uit..
  Het lukt je vast wel! komt het resultaat ook hier in een van je blogs? ;p

  Succes ermee!
  liefs x
  Melissa

Comments are closed.