We zijn weer terug in Holland! Afgelopen dinsdag om negen uur ‘s ochtends kwamen we aan op Schiphol.
Ik ben gek op vliegen. Nog steeds blijf ik mij verwonderen over hoe zo’n vliegtuig werkt, je zo makkelijk opstijgt en weer land. Ik blijf het bijzonder vinden. Natuurlijk ook een klein beetje eng omdat je totaal geen controle hebt in de lucht, maar daar sta ik liever niet te lang bij stil. Verder vind ik het fantastisch hoe je binnen ‘no time’ aan de andere kant van de wereld zit met een totaal andere omgeving en cultuur. En ook met een totaal andere tijd….yep en dat voel je wel :-p JETLAG.

Vandaag (vrijdag) is mijn lichaam weer helemaal gewend aan onze Hollandse tijd en dat is maar goed ook want vanavond moet ik alweer aan de slag.

Nog even terug naar Indonesië….Onze vier dagen in Jakarta waren fantastisch maar veel te kort! Treasures Women’s Conference was een groot succes.

Een kort reisverslag:

Vrijdag komen we in de ochtend aan in Jakarta. Even snel langs het hotel en daarna meteen kijken bij de Conferentie. Ik zie honderden vrouwen classy gekleed en de ontvangst hal is versiert met bloemen en accesoires a la Oprah Winfrey stijl…love it! Ook de zaal is heel mooi aangekleed door het decor in de stijl van een winkelstraat. Nu weer terug naar het hotel om mij om te kleden.

Eind van de middag gaan we terug en zal ik voor het eerst in mijn leven gaan zingen in Indonesië….ik ben nerveus en herhaal constant wat ik ga zeggen in het Engels, bang dat ik iets vergeet en ga hakkelen ofzo :-p En dan wordt ik aangekondigd…. Terwijl ik het podium oploop hoor en zie ik een zaal vol met 1500 vrouwen die mij enthousiast verwelkomen en raak ik zowaar ontroerd. Ik ben in Indonesie! Na het zingen volgt er een signeer sessie en heb ik na afloop pijn in mijn kaken van het glimlachen voor de foto en heb ik wel honderd verschillende Blackberry cases gezien…BB is hier populair en mijn cd ook hoor ik later ☺

In de avonden hadden we tijd om wat meer van Indonesië te zien..nou ja..de Malls dan hihi…shoppennnnnn! En uiteraard heerlijk eten.

En dat eten mis ik….. Vandaag heb ik boodschapjes gedaan en zojuist gekookt voor manlief en mij.
Home sweet home!

Liefs,
Sharon