Ik kan het nog steeds niet geloven maar het is waar… Ik ben zo blij om te melden dat mijn album ook in Indonesie zal worden uitgebracht!

Aanstaande donderdag reis ik af naar Indonesië om daar tijdens de “Treasures Women’s Conference” (heel veel vrouwen die samenkomen tijdens een soort van Libelle Zomerweken) in Jakarta mijn album te presenteren. Wat een feest, wat een feest!
Ik heb er ontzettend veel zin in en ik vind het daarnaast ook erg spannend. Het word de eerste keer dat ik songs van Love will bring you home ga zingen in het buitenland te beginnen op de dag van aankomst… Tja, ik heb maar 4 dagen de tijd dus het wordt donderdag vertrekken en 16 uur vliegen. En dan vrijdag aankomen en zingen, zaterdag zingen, zondag zingen en dan maandag weer naar huis. Moet te doen zijn lijkt mij zo 🙂

Eenmaal terug in Holland zijn er twee daagjes vrij en dan van donderdag tot zondag weer zingen. Wat heb ik een top baan! 🙂 Ik houd wel van de spanning, onregelmatige planningen en telkens weer wat nieuws. Het verveelt in ieder geval nooit.

Uiteraard houd ik je in Indonesie op de hoogte en zullen er foto’s verschijnen op mijn facebook pagina www.facebook.com/sharonkips.

Liefs,

Sharon

4 thoughts on “Release album Love will bring you home in Indonesie

 1. Arlene

  Aaaah, wat gaaf dat je album ook in Indonesië uitkomt! Gefeliciteerd :)!
  Heel erg veel plezier in Indonesië en veel succes!
  Geniet ervan & tot 3 sept :)!
  X. Arlene

 2. Bo

  hallo ik wilde gewoon zeggen dat ik Sharon geweldig vind écht waar ik zal er zeker proberen te zijn tot dan (hopelijk) 🙂
  Bo
  Belgium
  13 jears

 3. Melissa

  zo leuk dat je album ook in Indonesië uitkomt! zag veel positieve reactie’s op twitter 😀

  Gelukkig houd je van je baan want wij houden van jou!

  Zie je (als alles goed is) vrijdag, wiehoeee! 😀

  Kus Melissa

Comments are closed.