En nu ook voor iedereen verkrijgbaar: de unplugged versie van Love for life! Het is voor het eerst dat ik een van mijn songs akoestisch heb uitgebracht. Ik ben zelf erg blij met het resultaat maar ben ook benieuwd wat jullie ervan vinden…dus feel free to let me know 🙂 En alle mensen die al hebben gereageerd (via, twitter, facebook, hyves) thank you!

Op dit moment ben ik (naast bloggen.. :-p) bezig met het instuderen van een bijzonder lied. Vanavond zijn de tv opnames van `Het lied van je leven.’ Dit is een nieuw programma van de EO waarin mensen hun levensverhaal delen en hier een passend lied bij wordt geschreven. Ik mag vanavond een van deze liedjes performen….cool! Het programma gaat in september pas van start en no worries..ik meld je wel wanneer de uitzending plaatsvindt.

Aanstaande zaterdag 31 juli mogen Gilbert (mijn man) en ik voor het eerst samen een concert geven in De Betteld in Zelhem. Samen met de band van Gilbert en mijn backingvocals wordt het een mix van pop meets gospel. Ik heb er onwijs veel zin in en ik kijk ernaar uit zaterdag het podium te mogen delen met een groot talent, een knappe man en de liefde van mijn leven. Ik zeg het je….persoonlijker kan gewoonweg niet 🙂 Het lijkt ons leuk jou te ontmoeten en jou een kijkje te geven in ons leven.
Dus ben je in de buurt..join us!

Liefs,

Sharon

One thought on “UNPLUGGED IS HERE!!

 1. Melissa

  Lieve Shar!
  Love for live unplugged is super! 😀
  Wat leuk dat je dat lied gaat zingen,
  dan ga ik zeker kijken 😀

  Ik heb ook heel veel zin in zaterdag! Ik kom samen met Marloes&Rachel! 😀
  ben benieuwd!
  Liefs <3
  Liefs

Comments are closed.